Om Svend Hansen - Byg og Mal

Hos Svend Hansen Byg og Mal ApS har vi specialiseret os i forsikringsskader, vedligeholdelse og renovering. Vi arbejder fortrinsvis for forsikringsselskaber og erhverv, men hjælper også private kunder.

Samarbejde i hverdagen

Vi er certificeret håndværkstaksator, og har et bredt samarbejde med forsikringsselskaber, hvor vi vurderer, takserer, og somme tider i den forbindelse udbedrer bygningsskader.

Vi udfører også bygge- og maleropgaver. Vi har egne maler-, snedker- og tømrersvende, som har flere års erfaring indenfor deres fag, og vi er medlem af både Dansk Byggeri og Byg Garanti.

Samtidig har vi et tæt samarbejde med andre håndværksmestre, herunder håndværkere fra andre faggrupper end vores egne. Det gælder f.eks. VVS-installatører, elektrikere, murere med videre.

Vi står gerne for hovedentreprisen, hvis du selv har svært ved at overskue styringen af mange forskellige håndværkere. Derudover udfører vi fagentrepriser såsom at male opgange, udskifte vinduer og montere køkkener.

Få et uforpligtende tilbud på et godt samarbejde

Du er meget velkommen til at kontakte os for at få flere oplysninger, og vi tager gerne en snak med dig om, hvad vi tilbyder og giver råd og vejledning. Vi sender naturligvis også gerne et uforpligtende tilbud til dig.

Du kan ringe på telefon 26 82 52 15, hvis du ønsker et møde eller et tilbud, eller du kan skrive til vores e-mail info@svendbyg.dk, så svarer vi tilbage hurtigst muligt.

Indhent et

Gratis tilbud

Udfyld formularen med din kontaktinfo og en beskrivelse af opgaven, og vi vil kontakte dig snarest med dit gratis og uforpligtende tilbud.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

håndværkstaksator

Vi er certificeret håndværkstaksator

​Forsikringsskader

Vores speciale er forsikringsskader

​samarbejdspartnere

Tæt samarbejde med alle faggrupper

Vores adresse:

Svend Hansen Byg & Mal ApS

Bådehavnsgade 42K, st.th

2450 Kbh. SV

Få navigation på Google Maps »

Vores Byg & Mal tilbyder:

Har du spørgsmål?

E-mail: ​info@svendbyg.dk

Telefon: 26 82 52 15

​CVR: 35239081

Vi er medlem af:​