Erhverv – bygge- og renoveringsopgaver

Hos Svend Hansen - Byg og Mal ApS udfører vi alle former for byggeri, renovering og vedligeholdelse for virksomheder, og boligforeninger. Alle vores svende er både uddannede og erfarne. Samtidig er vi medlem af Dansk Byggeri og Byg Garanti.

Alt fra maling af opgange til udskiftning af vinduer

Hos Svend Hansen – Byg og Mal ApS udfører vi alt fra maling af opgange til udskiftning af vinduer i boligbyggeri, og det kan være både små og store opgaver.

Vi udfører bl.a. opgaver såsom:​

  • Nye gulve
  • Renovering
  • Maling af vægge
  • Køkkenmontering
  • Udskiftning af vinduer
  • Andre bygge- og tømreropgaver

Vi har egne tømrere, snedkere og malere, og de har flere års erfaring. Samtidig har vi et tæt samarbejde med håndværkere fra andre faggrupper end vores egne. Vi samarbejder bl.a. med elektrikere, murere og VVS-installatører. Dermed kan vi varetage små og store hovedentrepriser, hvor vi står for al koordinering af arbejdet fra start til slut. Det betyder samtidig, at du kun får én regning.

Kontakt os for et tilbud på renovering

Du er meget velkommen til at tage en snak med os om, hvad vi tilbyder. Vi kommer gerne ud på en uforpligtende besigtigelse, hvor vi gennemgår opgaven, før vi laver et tilbud.

Du kan ringe på telefon26 82 52 15, hvis du vil vide mere eller lave en aftale. Du kan også skrive til os på e-mail info@svendbyg.dk, så hører du fra os.​

Indhent et

Gratis tilbud

Udfyld formularen med din kontaktinfo og en beskrivelse af opgaven, og vi vil kontakte dig snarest med dit gratis og uforpligtende tilbud.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

håndværkstaksator

Vi er certificeret håndværkstaksator

​Forsikringsskader

Vores speciale er forsikringsskader

​samarbejdspartnere

Tæt samarbejde med alle faggrupper

Vores adresse:

Svend Hansen Byg & Mal ApS

Bådehavnsgade 42K, st.th

2450 Kbh. SV

Få navigation på Google Maps »

Vores Byg & Mal tilbyder:

Har du spørgsmål?

E-mail: ​info@svendbyg.dk

Telefon: 26 82 52 15

​CVR: 35239081

Vi er medlem af:​