Forsikringssager på bygning

​Hos Svend Hansen Byg og Mal ApS arbejder vi som certificeret håndværkstaksator, og har dermed speciale i at håndtere forsikringsskader på bygning. Alle vores svende er uddannede og har flere års erfaring.

Er skaden sket

Vi kan hjælpe med at håndtere en skade fra start til slut, og har egne håndværkere til at udbedre forsikringsskader, for de som ønsker det.

Udover egne håndværkere har vi et tæt samarbejde med håndværkere fra andre faggrupper såsom murere, elektrikere, VVS-installatører med videre.​

Kontakt os for mere information

Du er altid velkommen til at høre mere om vores ydelser som håndværkstaksator og håndværksmester, og vi tager gerne en snak om dine ønsker og behov. Vi sender også gerne et uforpligtende tilbud på den ønskede ydelse, hvad enten det er en forsikringsskade, en renovering eller andet byggeri.

Du kan ringe til os på telefon 26 82 52 15 for at aftale det videre forløb, eller du kan skrive til os på e-mail info@svendbyg.dk.

Indhent et

Gratis tilbud

Udfyld formularen med din kontaktinfo og en beskrivelse af opgaven, og vi vil kontakte dig snarest med dit gratis og uforpligtende tilbud.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

håndværkstaksator

Vi er certificeret håndværkstaksator

​Forsikringsskader

Vores speciale er forsikringsskader

​samarbejdspartnere

Tæt samarbejde med alle faggrupper

Vores adresse:

Svend Hansen Byg & Mal ApS

Bådehavnsgade 42K, st.th

2450 Kbh. SV

Få navigation på Google Maps »

Vores Byg & Mal tilbyder:

Har du spørgsmål?

E-mail: ​info@svendbyg.dk

Telefon: 26 82 52 15

​CVR: 35239081

Vi er medlem af:​