Privat – byggeri, modernisering og renovering

Hos Svend Hansen - Byg og Mal ApS bygger og maler vi for private. Alle vores svende er uddannede, og de er klar til at skabe smukke og funktionelle hjem. Vi kan udføre både små og store opgaver, og vi laver også forsikringsskader. Vi er medlem af Dansk Byggeri og Byg Garanti.

Erfarne svende med flere års erfaring

Vi certificeret håndværkstaksator og har dermed speciale i forsikringsskader, men vi laver også alt fra byggeri til modernisering. Det kan være renovering og modernisering af køkkener, gulve og vinduer med videre.

Vi kan bl.a. udføre opgaver såsom:​

  • Nye gulve
  • Nye vægge
  • Renovering
  • Malerarbejde
  • Køkkenmontering
  • Andre snedker- og tømreropgaver

Vi har vores egne maler-, snedker- og tømrersvende, som har flere års erfaring. Derudover har vi et tæt samarbejde med en række håndværkere, som er fra andre faggrupper end vores egne. Vi samarbejder med f.eks. VVS-installatører, elektrikere og murere.

Fordelen ved at få os til at stå for hovedentreprisen er, at du undgår at skulle koordinere alle håndværkerne og forholde dig til mange forskellige regninger. Vi står for al koordinering fra start til slut, og dermed undgår du unødig bekymring.

Få et tilbud på en bygge- eller renoveringsopgave

Kontakt os gerne for at få en snak om dine ønsker og behov. Vi kommer gerne ud på en uforpligtende besigtigelse, hvor vi kigger på opgaven, hvorefter vi kan udarbejde et tilbud til dig.

Du kan ringe til os på telefon 26 82 52 15 for at aftale et besøg eller for at stille spørgsmål. Du kan også skrive til vores e-mail info@svendbyg.dk, så kontakter vi dig.​

Indhent et

Gratis tilbud

Udfyld formularen med din kontaktinfo og en beskrivelse af opgaven, og vi vil kontakte dig snarest med dit gratis og uforpligtende tilbud.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

håndværkstaksator

Vi er certificeret håndværkstaksator

​Forsikringsskader

Vores speciale er forsikringsskader

​samarbejdspartnere

Tæt samarbejde med alle faggrupper

Vores adresse:

Svend Hansen Byg & Mal ApS

Bådehavnsgade 42K, st.th

2450 Kbh. SV

Få navigation på Google Maps »

Vores Byg & Mal tilbyder:

Har du spørgsmål?

E-mail: ​info@svendbyg.dk

Telefon: 26 82 52 15

​CVR: 35239081

Vi er medlem af:​